/ Barn & familj /

Glada fredag!

Denna fredag startade redan 6:30 då Hailey tyckte att det var dags att vakna. Dock låg vi kvar i sängen ett bra tag innan vi till slut klev upp och åt frukost.

Den tidiga morgonen resulterade i att den lilla damen ville sova middag redan vid 10:30, utan att ha ätit lunch. Sov i 1,5 timme gjorde hon!

När Markus kom hem åkte vi ner på stan. Markus skulle klippa sig, så jag och Hailey fördrev tiden med att strosa omkring i lite butiker. Det tog lång tid för Markus innan han blev färdig (det var många före honom). Så jag och lillskrutt gick till Espresso house och satte oss en stund. Jag tog en karamell-latte och sen delade vi på en minimuffins.

När vi kom hem åt vi middag och sen nattades Hailey. Nu sitter vi i soffan och har fått sällskap av Rickard, en kompis till oss!
Snart blir det nog sängen för min del, för det väntas jobb både lördag och söndag för denna mamman!

/ Barn & familj /

Ny vecka, med nya utmaningar!

I måndags ringde alarmet 5:30. Det var riktigt tungt att kliva upp så tidigt! Men jag kom upp och fixade i ordning mig och sen samåkte jag och svägerskan till kontoret där vi skulle tillbringa dagen. Det är nämligen henne jag kommer ersätta!

Dagen gick bra. Nu fick jag en större inblick av vad jag kommer få ha hand om. Det är ett ganska stort ansvar som jag kommer få.
När dagen var slut så kändes det riktigt bra. Jag hade faktiskt varit lite nervös under helgen. Men så är det väl med allt nytt!
Hur som helst så bestämde vi att vi kör en måndag till med upplärning och sen är tanken att jag ska vara själv. Spännande!

Igår kom Sandra och Nelion hit. Hailey var tyvärr lite gnällig, men jag tror att det händer mycket i hennes lilla kropp.
Det har varit lite smågnälligt idag också, och det är nog inte så konstigt med tanke på alla tänder dom precis har trängt igenom... hoppas att det vänder snart! För vi gillar vår lilla gladfis!

Imorgon är planen att vi ska träffa Malin och Milthon. Det kommer bli sista gången innan Malin återgår till arbetet. Det kommer kännas tomt att inte träffas lika ofta...

I måndags fick vi ett samtal från den förskola vi har fått plats på. Vi hade ju fått den 1:a juli som ett preliminärt startdatum.
När hon presenterade sig så fick jag en liten förhoppning att vi skulle få platsen tidigare. Dock så blev det helt tvärtom. Från och med den 1:a september har vi fått plats. Den 4:e kommer bli första inskolningsdagen.
Vi var inte beredda på detta, men vi kommer kunna vara hemma tills dess utan problem. Det känns i alla fall skönt att ha fått dagisplats färdigt!

/ Barn & familj /

Fredagsfeeling

Bästa Markus överraskade oss igår och kom hem tidigt. Redan vid 13-tiden! Både jag och Hailey blev så lyckliga när han klev in genom dörren.

Då passade vi på att skriva en inköpslista och göra veckohandlingen (istället för idag). Riktigt skönt att få det gjort! Ett stoooort plus var att vi hade kuponger som i slutändan drog av lite mer än 350 kronor från totalsumman. Cashing!!!

Även idag kom Markus hem tidigt, som han gör varje fredag. Vi hade det mysigt och lekte i Haileys rum. Vi plockade fram lite snacks också. Fredagsmys deluxe!


Till middag åt vi hemmagjorda hamburgare och friterade pommes. Otroligt gott!
Imorgon åker Markus till Köping för att ta skoterkort. Han blir borta över natten, så jag och Hailey åker till mamma och håller henne sällskap. Pappa är nämligen på jakt så hon är också ensam. Så imorgon kväll ska vi bara glo på tv och äta gott!