/ Barn & familj /

Magsjuka, alla ❤-dag och nyklippt hår!

Vi startade förra veckan med magsjuka. Jag och Hailey! Jag skulle ju till det nya jobbet på måndagen, men efter att ha spytt hela natten så fick jag vara hemma. Markus var i alla fall hemma (som tur var) och kunde serva oss.

En magsjuk 17-månaders är inte det roligaste. Hon kan ju inte direkt säga "nu mår jag illa och behöver kräkas". Så det var kräk överallt... tvättmaskinen gick varm kan jag säga. Nu hoppas vi att det är lååååååångt kvar tills magsjukan är här igen...

Som tur var hade vi bara en "kräkdag". Men vi har varit sega i ett par dagar efteråt. Men till helgen var vi pigga och kunde gå ut och leka! Aptiten var tillbaka (både hos mamma och barn), så vi unnade oss lite gottis också.

Alla hjärtansdag var ju i tisdags och då var vi inte så pigga, så det blev inte mycket firande. Men i lördags överraskade vi varandra. Markus gav mig en ny plattång (min nuvarande har givit upp). Jag blev så himla glad! Och av mig fick Markus sina favoritgodsaker. Han blev glad han också!

Och idag!!! Jag har klippt av mig håret! Jag som har sagt i flera års tid att jag ALDRIG kommer klippa kort. Men nu är det verkligen kort! Jag är jättenöjd! Och håret skickades till en peruktillverkning i Stockholm. Håret känns så fräscht!

Jag hade tid hos frisören klockan 10:00, så mamma var hit och passade Hailey under tiden. När jag kom hem gick vi ut på en promenad så Hailey fick sova. Vi gick förbi en pizzeria och köpte med oss en varsin sallad som vi åt när vi kom hem. Hailey sov under tiden på altan!

/ Barn & familj /

En vecka med sjukdom

Hailey har varit lite snorig och hostig i veckan. Men i övrigt så har hon varit pigg och glad.

I förrgår var det min tur att åka på en förkylning. Jag har varit trött och hängig. Haft ont i halsen och hostat. Jag har faktiskt passat på att sova samtidigt som Hailey under hennes tupplur mitt på dagen. Behövligt!

Igår var Malin och Milthon hit och hälsade på. Skönt att få träffa lite folk! Ungarna lekte och vi fikade och pratade. Mycket trevligt!

Idag när Markus kommer hem från jobbet ska vi först åka och handla. Jag tror även att det blir en sväng förbi Systembolaget också!

Sen ska vi åka till mina föräldrar. Angelica och Linus kommer komma dit också. Det blir middag och övernattning. Familjemys!
Imorgon kommer mammas syster och några av våra kusiner (+ respektive) dit. Så då blir det middag och övernattning igen!

/ Barn & familj /

En vecka har snart passerat

Jobbhelgen gick fort! Jag arbetade 8:00-17:00 både lördag och söndag. Otroligt bra med pengar! Cashing!!

Efter arbetspasset på lördagen åkte jag till mina föräldrar som hade hand om Hailey. Markus var nämligen till Stockholm med sitt grabbgäng!

Hailey visade tecken på förkylning och det skulle visa sig ganska snart att det stämde. I dagsläget är hon på bättringsvägen! Vi hade två nätter med en ledsen tjej, annars så har dagarna tuffat på ganska bra.

I måndags var jag återigen på plats på mitt nya jobb som ekonomiassistent. Dagen gick fort! Nästa vecka är jag ensam! Jag hoppas att det ska gå bra.

Tyvärr hade Markus det tufft här hemma med Hailey som hade sin högsta "pik" under denna sjukperiod just denna dag. Men dom överlevde!

Nu när Hailey har varit sjuk så har hemmets städning inte varit prio ett. Men vi får väl ta tag i det under helgen. För vi har faktiskt inga planer alls! Och det känns helt ärligt lite skönt. Familjemys och andra uppbokningar i all ära, men en hederlig helg på hemmaplan är inte så dumt det heller!