/ 2017 /

Måndag och ny vecka

Då var det måndag igen. Idag fick Hailey komma tillbaka till förskolan. Hon var inte riktigt villig att gå dit först när jag sa att det var dags. Så det var en motvillig tjej att klä på ytterkläderna på! Men när jag öppnade ytterdörren och hon fick se snön så blev hon glad. Och när jag lämnade henne så gick allt bra.
Jag och Michelle åkte till kontoret för att beta av några timmars jobb. Det första jag fick göra när vi kom fram var att ta hand om en bajskatatrof som Michelle var skyldig till. Så det blev klädbyte och hela köret!
Dagen flöt på ganska bra. Michelle var vaken större delen av dagen, men var nöjd för det mesta. Vid 13-tiden rundade vi av och åkte hem.
Innan vi hämtade Hailey passade jag på att dra igång en tvättmaskin och plocka lite i köket. Michelle fick lite mat och sen gick vi för att hämta Hailey på förskolan. Jag tog med pulkan som Hailey hade förra vintern. Det är dock en babypulka, men den funkade bra. Hailey blev överlycklig över att få åka! Det resulterade i att hon inte ville gå in. Men till slut gick det!

När Markus kom hem åt vi middag (lax, kokt potatis och dillsås). Sen fick Hailey bada och jag passade på att fålla och stryka luciaklänningen som Hailey ska ha på onsdag. Sen har jag bara suttit i soffan resten av kvällen!
På jobbet! Michelle fick ligga på golvet en stund.

Wiiiie!!!

Lycklig tjej! Som ni ser på bilden så har hon inga vantar på sig. Hon vägrade! Hon vet vad hon vill kan man säga.

Här ligger hon på skrivbordet.