/ 2017 /

Från tisdag till onsdag

Igår hade jag tänkt göra en del saker här hemma. Bland annat städa, baka och jobba lite. Men Michelle krävde all uppmärksamhet under dagen och det går alltid före allt annat.
Dock så slutade kvällen med att jag fick en gråtattack för att jag var (och är) stressad. Jag håller mycket inom mig och ber inte ofta om hjälp. Det är något jag måste jobba på.
Michelle kunde ligga själv en stund i alla fall.

Jag bakade en kladdkaka med saffran igår på kvällen.

Morgonmys innan det var dags att gå till förskolan!

Idag började dagen som vanligt. Frukost framför teven och sen på med kläder, borsta tänder osv. Sen gick vi till förskolan med Hailey.
När jag och Michelle kom hem igen så ville hon äta. Jag ammade henne och när hon hade somnat så kunde jag dammsuga, torka golv, duscha, plocka undan efter massa "växa-i" kläder till Michelle OCH även äta lunch innan hon vaknade. Hon fick mat igen och sen kunde jag dessutom beta av lite jobb! En sån här dag var behövlig för att lugna min själ litegrann.

Strax efter 13:00 kom farfar och farmor. Några minuter efter det kom även Markus. 14:00 var det luciafirande på Haileys förskola. Även svärmor kom för att titta.
Hailey var så duktig (och väldigt söt). De minsta barnen (inklusive Hailey) tyckte nog att det var lite konstigt att så många människor tittade på dom. När Hailey fick syn på oss så blev hon lite småledsen, men det gick över väldigt fort. Jag trodde att vi skulle bli tvungna att hämta henne!
Efteråt gick vi hem till oss där vi fick värma oss och fika. När dom hade åkt hem så åt vi middag och strax efter det kom Rebecca, Tyler och Jayden. Vi bjöd på fika och barnen fick busa.

När dom hade gått hem fick Hailey hoppa i säng och jag pratade med både Angelica och mamma i telefon. Nu sitter vi i soffan!

(null)

Michelle sov nästan under hela luciatåget. Hon vaknade till lite när vi klappade händerna, men somnade fort igen.

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)