/ 2017 /

En fredag och lördag

Gårdagen gick ganska segt på förmiddagen. Jag och Hailey bakade litegrann bland annat. Strax efter 13:00 kom Markus hem och då packade vi in oss i bilen och åkte till Edsbro där vi stannade till hos min farmor och farfar. Markus åkte upp till skogen för att skjuta in sitt gevär. Jag och tjejerna var kvar hos farmor och farfar. Vi blev bjudna på fika och tjejerna fick mysa!

När Markus kom tillbaka åkte vi till mina föräldrar. Angelica och Linus kom också! Vi åt middag, pratade och spelade spel. Vi spenderade sedan natten där. Härligt familjemys med andra ord!
Imorse åkte Angelica, pappa och Markus iväg för att jaga. Vi andra var kvar hemma. Jag var ganska trött och seg i och med att en förkylning bröt ut under natten. Vi gjorde inte så mycket. Vi var inomhus och pysslade och lekte.
När jägarna kom tillbaka for vi hem till Norrtälje där vi började förbereda middagen. Vi åt en halv pizza i var och friterade pommes + chili cheese. Enkelt men gott!

Nu sitter vi i soffan, och det känns som att det kommer bli en tidig kväll.

Lillasyster pausade med en tupplur hos sin mormor och morfar!

En paus med paddan hos mina föräldrar!

Farmor ritade med Hailey.

Farfar fick sig en pratstund med Michelle.

Igår fick jag syskonmatcha med kläderna!

Michelle sov gott samtidigt som sin storasyster.

Hailey vaknade lite tidigare igår morse och det resulterade i en trött unge. 10:45 somnade hon, sittandes i soffan. Utan lunch i magen!

Igår bakade vi snöbollar. Blandade bara ihop kondenserad mjölk, kokos och lite mjöl!

Hailey var trött när vi kom hem till Norrtälje. Hon hade somnat i bilen, men fortsatte att sova en stund i Markus famn.