/ 2017 /

En uppdatering!

Det var ett tag sedan jag skrev här. Och egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skylla på. Varje dag tänker jag att "ikväll ska jag skriva ett inlägg på bloggen". Men så kommer kvällen och jag orkar inte! Soffan och teven lockar mer...

Hailey har börjat sova i sin säng i sitt rum! Helt plötsligt en kväll så sa hon att hon ville sova där, så vi provade. Dock så kommer hon över till oss någon gång under natten. Det känns så konstigt att inte ha henne mellan oss! Man saknar lillskruttan... men det är ju roligt att hon själv vill sova där!

Det har varit lugnt med Babblarna ett tag, men nu har hon fått upp ögonen för dessa figurer igen. Hon har allihopa som mjukisdjur så varje kväll väljer hon ut vilken hon ska sova med. Dock så är Pippi och Mimmi fortfarande stora favoriter!


Om en vecka börjar Haileys inskolning på förskolan! Jag tror att hon kommer stormtrivas. Inskolningen är på åtta dagar, så till en början är vi där bara i någon timme. Hailey kommer nog tycka att det är för kort tid, och kommer vilja stanna kvar! Hur som helst så ser vi fram emot det!

Magen växer! Tydligen lite för mycket enligt barnmorskan. Så jag ska göra ett tillväxtultraljud nu på tisdag för att se hur stor bebisen är. Det är säkert ingen större fara, men vi vet ju om att Markus vägde drygt 5 kg när han föddes, så jag hoppas att bebisen inte kommer vara lika stor som honom i alla fall!

Jag ska även göra en glukosbelastning!

När jag var hos barnmorskan sist så frågade jag vad jag hade för blodgrupp. Jag visste ju om att jag var RH-, men jag var lite nyfiken på vilken bokstav/siffra jag hade. Det visade sig att jag är B-. När jag kom hem läste jag lite om blodgrupper, och det visade sig att det inte är så många som har samma blodgrupp som mig. Intressant!

I övrigt så mår jag bra måste jag säga. Dagarna rullar på i högt tempo. Jag har inte några direkta gravidkrämpor och känner mig inte så stor som jag kanske borde. 19 kg har jag gått upp hittills, och helt ärligt så vet jag inte vart dom har satt sig. Mina gravidbyxor som jag hade under förra graviditeten är fortfarande lite för stora.

Jag får ta tag i vikten sen när bebisen är ute! Det är inget som stressar mig.

Hailey tycker mer och mer om att läsa böcker och hennes ordförråd växer för varje vecka. Så det blir en hel del läsning (främst titta på bilderna och säga vad det föreställer). Och gärna i hennes säng!