/ Barn & familj /

Vart ska man börja?

Denna veckan började med jobb på elfirman (som varje måndag). Så himla roligt jobb!

Resten av veckan så har vi nog inte gjort så mycket tror jag. Jag har passat på att baka lite till kommande födelsedagen. Hailey har varit på bra (men lite busigt) humör.

Nu har vi slutat med barnmatsburkar HELT och hållet. Hailey ratar dom nu. Så nu är det bara vår mat som gäller. Och det är ju smidigt!


En dag när jag stod och lagade middag, så lekte Hailey i hallen. Hon brukar hålla på med skorna bland annat. Men så tyckte jag att det blev lite för tyst så jag går dit för att titta vad hon pysslar med. Då ser jag att ytterdörren är vidöppen! Jag får panik och springer fram och hittar henne precis utanför. Tänk om hon hade gått till vägen! Jag blev så jäkla rädd... så från och med nu har vi ALLTID ytterdörren låst...

I torsdags var det precis två veckor sedan som vi träffade Malin och Milthon. Den dagen vi sågs så märkte vi att han hade fått vattkoppor. Men inget har brutit ut på Hailey efter det.

Men igår dök dom upp! Hon har mest koppor i ansiktet (pannan) och på huvudet. Sen finns det en del på magen och ryggen också. Än så länge verkar hon opåverkad av dom. Ingen feber än heller. Vi får hoppas att det fortsätter så!

Idag har vi varit till mina föräldrar där vi har bytt däck på bilarna, städat dom invändigt och tvättat dom. Skönt att ha det gjort!

Veckan som kommer har vi en hel del inbokat och planerat. Vi får se hur Hailey mår! Förhoppningsvis så behöver vi inte ställa in någonting.