/ Barn & familj /

Inkommande helg!

Då var det fredag kväll! Vi har (tyvärr) haft två knaggliga nätter i och med Haileys halsont. Både humöret och tålamodet har varit kort så att man har grinat för att man sen får dåligt samvete... men men... snart har vi en ny natt här och då hoppas vi att den är bättre!


Idag kom Markus hem lite senare än vanligt. Strax innan 15:00 dök han upp (i vanliga fall brukar det vara 13:30). Vi skrev inköpslista och åkte iväg allihopa. Hailey behövde komma ut efter att ha varit inomhus hela veckan. Det tyckte hon om! Lycklig tjej!
När vi kom hem gjorde vi en varsin nachotallrik och sen var det dags att göra i ordning Hailey för natten. Markus nattade henne och det tog bara några minuter, sen sov hon.

Imorgon ser vi fram emot en dag i Täby C, bara Markus och jag. En liten dejtdag. Vi tänkte strosa omkring i butiker, äta gott och bara mysa tillsammans. Hailey får vara hos sin faster med familj. Det kommer lillskrutt tycka om!
På söndag väntar det jobb för min del. Så härligt att få in lite extra pengar!

För övrigt så har jag inte ammat på hela veckan! Det går otroligt bra. Hailey har inte protesterat så mycket. Och mina bröst har "mått bra". Alltså inte blivit sprängfyllda eller ömmande. Skönt! Är det för tidigt att säga att amningsperioden är över?