/ Barn & familj /

En vecka med koppor

Veckan började med en dålig natt. Hailey hade fått många vattkoppor i rumpan och stjärten och dom irriterade henne enormt mycket. När klockan var 01 hade vi provat allt (kändes det som). Vi var trötta alla tre och jag och Markus led med Hailey som hade det tufft... vi provade till slut att ta av henne pyjamasen och blöjan.

Vi lät henne sova på flera handdukar och då kunde hon faktiskt komma till ro och somna. Det var säkert skönt att ligga naken och lufta sig. Och hon kissade faktiskt inte förrän hon vaknade sen på morgonen.

Jag stack till jobbet och då hade jag med mig tårta som jag bjöd grabbarna på. Jag fyller ju år imorgon och på måndag är det röd dag så då kommer vi inte att ses. Tårta uppskattades i alla fall!

Annars så har veckan tickat på bra. Hailey har varit pigg och glad och inte visat sig vara påverkad av kopporna direkt. Det var den där natten som var tuff, men annars så har det gått bra. Hon hade feber någon dag, men det gick över ganska fort.

Och nu verkar det som att kopporna har torkat och håller på och läker. Hon har säkert fått hundra stycken. Så vi är förvånade över att dom inte har irriterat henne mera!

Idag är det skärtorsdag! Hailey har fått ha på sig en mus-dräkt. Så himla söt!

Markus kom hem strax efter 13:00 och är nu långledig till tisdag. Mysigt för oss!
Vi grillade kycklingfiléer till middag. Hur gott som helst!
Efter att jag hade nattat Hailey så gjorde jag smörgåstårtan till morgondagen.
Just nu sitter vi i soffan efter att ha vikt tvätt! Jag tror att vi kommer hoppa i säng tidigt.
Imorgon är det min födelsedag!