/ Barn & familj /

Sammanfattning

Jag och Markus hade det så himla mysigt i lördags. Vi lämnade Hailey hos sin faster vid 10-tiden. Hon blev lite ledsen när vi gick, men vi hörde att det gick bra efter en stund.

Vi kom fram till Täby centrum och började strosa omkring i butiker. Vi hittade en hel del, vilket var roligt! Vi fikade på Espresso house och avslutade dagen med middag på Fridays. En lyckad dag!
Allt hade gått bra för Hailey. Dom hade märkt att hon fortfarande var lite hängig, men dom hade besökt en gård och badat i badkar bland annat. Så hon hade haft det roligt!

I söndags jobbade jag på Willys mellan 9:00 och 17:00. Jag trodde att dagen skulle vara seg, men den gick väldigt fort!

Det blev hämtmat till middag!

Igår jobbade jag på elfirman och dagen flöt på bra. Vi blev bjudna på lunch av en kund och det är alltid uppskattat!
När jag kom hem åkte vi direkt till mina föräldrar för att fira mamma som fyllde år. God middag bjöds det på!

Idag har jag varit lite hängig. Jag har åkt på Haileys förkylning! Så hon och jag har hostat ikapp idag... hon har dock haft mycket energi och velat göra saker hela tiden. Jag hade helst bara velat legat på soffan hela dagen!
Just nu nattar Markus lillskrutt och jag tar det lugnt framför teven!

Vi kan med 100% sannolikhet säga att amningen är över! Jag har inte ammat på över en vecka och Hailey har tagit det otroligt bra. Det har gått drömmande bra. Vi har ju försökt avsluta amningen flera gånger tidigare, men då har det slutat med att vi har givit upp. Hon hade liksom panik! Så vi har väl dragit ut på det.

Men nu kände vi att det verkligen var dags. Och vi lyckades!

/ Barn & familj /

Inkommande helg!

Då var det fredag kväll! Vi har (tyvärr) haft två knaggliga nätter i och med Haileys halsont. Både humöret och tålamodet har varit kort så att man har grinat för att man sen får dåligt samvete... men men... snart har vi en ny natt här och då hoppas vi att den är bättre!


Idag kom Markus hem lite senare än vanligt. Strax innan 15:00 dök han upp (i vanliga fall brukar det vara 13:30). Vi skrev inköpslista och åkte iväg allihopa. Hailey behövde komma ut efter att ha varit inomhus hela veckan. Det tyckte hon om! Lycklig tjej!
När vi kom hem gjorde vi en varsin nachotallrik och sen var det dags att göra i ordning Hailey för natten. Markus nattade henne och det tog bara några minuter, sen sov hon.

Imorgon ser vi fram emot en dag i Täby C, bara Markus och jag. En liten dejtdag. Vi tänkte strosa omkring i butiker, äta gott och bara mysa tillsammans. Hailey får vara hos sin faster med familj. Det kommer lillskrutt tycka om!
På söndag väntar det jobb för min del. Så härligt att få in lite extra pengar!

För övrigt så har jag inte ammat på hela veckan! Det går otroligt bra. Hailey har inte protesterat så mycket. Och mina bröst har "mått bra". Alltså inte blivit sprängfyllda eller ömmande. Skönt! Är det för tidigt att säga att amningsperioden är över?

/ Barn & familj /

En lugn onsdag

Dagen har varit lugn. Hailey har haft feber, dock inte lika hög som igår. Så det har mest blivit en massa mys i soffan. Totalt tre timmars sömn har det blivit nu under dagen. Vila var nog det som behövdes, för nu på eftermiddagen var temperaturen nere på normal igen. Skönt!


Idag är det ett år sedan vi var på Fuerteventura och Markus satte en ring på mitt finger. Tiden går så fort! För att fira lite så grillade vi till middag. Det tyckte Hailey om också! Hon åt kött som aldrig förr.

UPPDATERING OM AMNINGSAVSLUTET:
Natten gick bra. Hon vaknade och var ledsen någon gång, men då var det på grund av att hon hade ont i halsen.
Hon har velat ha tutte idag, men accepterat att hon inte fick det. Hon tycker om vanlig mjölk så det får hon dricka.
Jag nattade henne för en stund sedan och det gick helt smärtfritt. Hoppas innerligt att det fortsätter i denna riktning!