/ Barn & familj /

Tjejkväll i Stockholm!

Igår var det dags för min svägerska och svärmor att inta Hamburgerbörs och se Alcazar.

Vi startade dagen med en promenad i solen vid 11-tiden. Vi köpte med oss lunch som vi åt hemma hos oss. Sen hoppade jag in i duschen, tog på mig kvällens outfit och fönade håret. Vid 13:45 befann jag mig hos svägerskan där vi alla tre skulle fixa oss tillsammmans.

Vid 16:00 beställde vi en taxi som tog oss till busstationen där vi sen tog bussen in mot stan.

Med 45 minuter kvar innan det var dags att få komma in på Hamburgerbörs bestämde vi oss för att ta en varsin drink på en bar i närheten.

När klockan slog 18:00 fick vi komma in på Hamburgerbörs och vi fick sätta oss till bords.

Vi hade beställt en 3-rättersmeny. Till förrät fick vi svampsoppa, till varmrätt fick vi hjort och till efterrätt (se bilden) fick vi en "discokula" fylld med hallonmousse, lakritscurd och brownie. Hela menyn var nog bland det godaste jag har ätit på restaurang. Ordentligt mätta blev vi!

Vid 21-tiden drog showen igång med Alcazar och det var superbra! Vi dansade loss och sjöng med i låtarna. Efteråt gick vi ut på dansgolvet och dansade en stund.

23:45 satt vi på tunnelbanan och var på väg hem. Ca 01:30 klev jag innanför dörren hemma hos oss. Jag tog bort sminket, borstade tänderna och la mig i sängen. Hur skönt som helst!
Jag och Markus låg och pratade om kvällen innan vi somnade.

Kvällen för Markus och Hailey hade gått bra. Dock så vaknade hon vid 21:30 och ville ha tutte. Hon var superledsen...
Hon sprang till varje rum i lägenheten och letade efter mig... strax innan tolvslaget somnade hon till slut. Förutom detta så hade det gått bra. Men Markus tyckte att det var riktigt tufft när hon var så ledsen och otröstlig...

Vi somnade ca 02:30 och vid 7:00 vaknade Hailey. Jag var såååå trött. Och det har jag varit hela dagen. Lätt huvudvärk och törstig har jag varit också... oops...

Hailey drog till med en lunchvila på nästan 2,5 timme så jag kunde dega i soffan framför teven. Precis vad jag behövde!

På eftermiddagen var vi till Markus föräldrar för att fika. Efter det åkte vi och handlade lite till den kommande veckan. Vi köpte med oss en varsin pizza från pizzerian som vi sen åt när vi kom hem. Det smakade bra en dag som denna!
Just nu sover Hailey och jag ligger i soffan och glor på tv. Vi kommer nog duka fram lite gottis lite senare...