/ Barn & familj /

Tiden går fort!

Mer än en vecka har gått sen sist jag skrev här. Att säga att tiden går fort, det är en underdrift.

Hur som helst. I början av förra veckan kom julsakerna fram. Mamma var förbi innan hon skulle till jobbet och vi tänkte "bara" kolla igenom julsakerna. Men upp kom det på en gång. Och så mysigt det blev!

En dag när Hailey skulle sova middag stoppade jag ner henne i vagnen och gick till Rusta. Jag hittade så fina omslagsgrejer!

Annars så har vädret varit grått och ruggit, så jag och Hailey har roat oss inomhus för det mesta.
Vi hälsade på Malin och Milthon i onsdags. Det var trevligt!

En av dagarna bestämde jag mig för att försöka ta lite julbilder på Hailey. Förra året gjorde vi samma sak och framkallade julkort. Vi vill göra detta i år igen, så jag passade på att göra det i god tid.
Det var ingen lätt match. Hailey ville knappt vara stilla i en sekund. Såklart så var kameran mer instressant att pilla på. Men jag fick faktiskt några fina bilder. Så nu har vi beställt julkort!

Markus lagade mat till oss fredag, lördag OCH söndag. Jättelyxigt! Grillat blev det! Vi åt faktiskt middagen när Hailey hade gått och lagt sig. Så kunde vi i lugn och ro äta och njuta av både maten och sällskapet!

I lördags jobbade jag mitt första arbetspass på 15 månader. Det är låååång tid. Dock kändes det som att man bara hade haft ett litet lov. Allt var som brukade och efter tio minuter var det som att jag aldrig hade varit borta.
Det var otroligt roligt att träffa kollegorna. Jag hoppas på fler arbetspass nu!

Det var även namnsdag för oss Elisabeth:or och av mamma fick jag en påse med Lindt-kulor!

Igår åkte vi till mamma på ett överraskningsbesök eftersom att hon var ledig. Det uppskattades!

De senaste kvällarna (när Hailey har somnat) har jag pysslat inför söndagens julmarknad. Jag har kokat kola, packiterat och gjort egna lådor som våra bakverk ska säljas i. Nu längtar jag riktigt mycket till helgen! Julpyssel är så himla roligt, speciellt när man får tiden till det.

Idag har vi varit till Elin för att fira att Nim har fyllt ett år. En jättetrevlig dag för både mammor och barn!

Nu har ni fått en uppdatering! Hej så länge!