/ Barn & familj /

Egentid för mamman

Jösses, så fort veckan har gått! Nu är snart redan fredagen över. Markus kom hem vid 13:30, och då blev det gos med Hailey innan jag stack iväg vid 14:30.

FÖRE (tv) - EFTER (th)

Klockan 15:00 befann jag mig hos frisören för att få håret klippt. Drygt tjugo månader sedan jag var där(!). Dock fick nog frisören en liten smärre chock när jag berättade det. Jag hade tydligen så fint, mjukt och vårdat hår. Det syntes inte alls att det var så längesen sen sist. Det var kul att höra! Hårgenen har jag nog ärvt av min mamma!
Hur som helst så klippte vi bara av det slitna, så längden blev kvar så mycket som möjligt. Jag trivs verkligen så bra i låååångt hår! Jag längtar dock tills jag slipper se den groteska utväxten... jag håller nämligen på och sparar ut min naturliga hårfärg. Vi får se hur lång tid det tar!

Igår när Hailey hade gått och lagt sig så passade jag på att ta på en ansiktsmask, duscha och noppa ögonbrynen. Såå skönt!

Efter dagens frisörbesök drog jag ner en snabbis på stan. Jag behövde ett svart linne och jag var även på jakt efter en varmare jacka till Hailey (den jag köpte ser ni på bilden). Strumpor i en större storlek till lillskrutt blev det också!

Imorgon kväll ska jag till Stockholm tillsammans med svägerskan och svärmor. Vi ska till Hamburgerbörs och se på Alcazar. Det ska bli riktigt roligt! Första gången jag är ute på "galej" på bra länge. Hoppas att Markus och Hailey kommer ha det bra här hemma (vilket jag tror!). Det är nog bara jag som är nervös... haha...