/ Barn & familj /

Gnällig unge...

Igår provade jag att lägga henne i sin säng igen. Hon sov där i femton minuter, alltså fem minuter längre än dagen innan. Det är ju alltid något!
Ser det inte mysigt ut? Hur kan man INTE vilja sova där?
När hon hade vaknat och jag la henne i vår säng så somnade hon på en gång, utan ens tutten i mun. Vår säng kanske känns tryggare? Efter ett tag ville hon dock snutta en stund och höll handen på mig. När hon hade somnat djupt gick jag ut igen, fast då sov hon i vår säng. När Markus och jag sen gick och la oss provade jag att lägga ner henne i spjälsängen igen. Hon la sig på sidan och somnade. Denna gång sov hon i fyrtio minuter innan hon ville komma till oss!

Hon och jag vaknade vid 7:00 idag. På morgonen har hon bitit i bröstvårtan flera gånger. Det gör sååå fruktansvärt ont! Jag provade att ge henne en flaska med ersättning, men hon vägrade att öppna munnen. Hon visste tydligen vad flaskan innehöll! Vi klev upp och jag gav henne gröt, men det ville hon inte heller ha. Dock var det en annan sort än vad hon brukar äta, så det kan ju vara det.

Hailey har varit gnällig till och från nästan hela morgonen! Jag förstår inte vad det är? Hon fick i alla fall lunch vid 10:00 och hon somnade och sov i typ 10-15 minuter. Nu biter hon på en bitring och verkar nöjd. Får se hur resten av dagen går!
/ Barn & familj /

Trött tjej

Hela familjen har precis duschat. Så skönt! Hailey har fått på sig en ren pyjamas som jag tycker är så himla söt!
Jag försökte verkligen hålla henne vaken till 19, men hon var så jäkla trött så jag fick natta henne redan nu. Men det gör nog inte så mycket. En kvart mer eller mindre?

Efter att farmor, farfar & Yasmin hade åkt hem till sig, passade jag på att beställa lite under tiden som Hailey sov. Det blev bland annat en babybadring, bröstpump, blöjhink, keps till Hailey och plastskålar. Lite annat också men jag visar allt sen när det har kommit!

Till middag idag åt vi pyttipanna, stekt ägg och rödbetor. Så himla gott! 
Kvällen kommer förmodligen bli lugn. Jag och Markus ska titta på Sveriges mästerkock i alla fall. Sen blir det nog sängen för min del. Kanske för Markus också i och med att han börjar jobba imorgon. Ni anar inte hur mycket jag älskar att ha honom hemma... Jag längtar till sommaren. Då får han vara hemma i SJU VECKOR!!!
/ Barn & familj /

Shoppingdag

Igår provade jag att lägga Hailey i sin spjälsäng. Det funkade på första försöket! Jag blev chockad. Men hon vaknade efter tio minuter och efter många försök att lyfta tillbaka henne så gav jag upp. Hon sover tydligen mycket bättre mellan oss. Men vi får fortsätta prova!

Idag vaknade vi tre (Markus är ledig idag också!) vid 7-tiden. Vi klev upp och åt frukost. När klockan var 10:00 var vi i Arninge för att handla lite grejer. Vi hittade inte allt där så vi fick komplettera med ett stopp i Norrtälje också. Det som vi inte hittade tänkte vi beställa hem istället!
Tre par skor till mig för endast 248 kronor! Jag provade även några baddräkter på Kappahl, men det såg förjävligt ut. Till slut hittade jag en söt bikiniöverdel.
En UV-dräkt till Hailey hittade vi på Kappahl. Jag tänkte beställa en "babykeps" som går ner långt bak och ner över axlarna. På Apoteket köpte vi solskydd till både henne och oss!

Just nu sitter jag i soffan. Hailey har somnat efter lunchen (pasta med tomat & squash) och vi inväntar fikabesök. Farmor, farfar och Yasmin kommer hit!