/ Barn & familj /

Spontanfika

Innan vi åt middag ringde jag till farmor och farfar och frågade om vi fick komma på besök. Och som vanligt var vi hjärtligt välkomna!

Så vi åt mat och sen begav vi oss iväg. Det bjöds på kaffe och goda fikabröd. Alltid väldigt uppskattat! Hailey fick smaka lite bulle och även lite rester den deras middag som idag också hade varit spaghetti och köttfärssås.

Strax efter 19:00 åkte vi hem. Hailey var så ledsen under nästan hela bilresan. Jag vet inte om hon var övertrött eller bara less på att åka bil. När vi kom innanför dörren gjorde vi henne klar för sängen och sen nattade jag henne. Hon somnade väldigt fort!

Nu har jag och Markus också precis lagt oss i sängen faktiskt. Vi är lite småtrötta idag!

/ Barn & familj / Mitt skrivande /

Mammaträff!

Runt 7:40 tror jag att vi vaknade idag. Jag hade så svårt att somna igår, men jag måste ha gjort det till slut.
Morgonen började med blöjbyte, klä på oss kläder, bädda sängen och en smoothie. Hailey var för en gångs skull nöjd av att sitta en stund ensam på golvet och leka så jag kunde damma lite hyllor och plocka undan sånt som inte "ska" vara på hyllplanet under soffbordet (till exempel).
Klockan 12:00 skulle vi få besök så man (läs jag) vill gärna att det ska se rent och fräscht ut. Förmodligen är det ingen som bryr sig om någon hylla är dammig eller inte, men det gör (tyvärr) jag. Men jag blev nöjd till slut.

Jag passade även på att fixa lite dekorationer till soffbordet. Vi har haft bordet i ett år men inte gjort iordning det. Det var ju själva poängen med soffbordet, att man kan variera dekorationerna. I julas hade vi dock julgranskulor där i!
Jag har lite andra planer för hur det ska se ut i soffbordet, men först måste vi till IKEA för att inhandla lite smått och gott. Något att göra på semestern kanske!

När klockan närmade sig 12-slaget började mammorna och barnen att trilla in. Det var jättetrevligt att ha dom på besök. Ungarna tyckte att det var riktigt skojigt dom också! Extra kul att få se Hailey med jämnåriga barn dessutom. Allihopa har sina egna personligheter och kan olika saker.
Ungarna fick lunch och sen fick mammorna fika. Sen blev det mera lek innan det började gnällas lite från barnen. Dom var trötta, så allihopa begav sig hemåt.

Hailey däckade för en stund sedan och jag har lagt mig i soffan och pustar ut. Jag har i alla fall hunnit plockat undan allting efter besöket (disk och leksaker). Om en stund tänkte jag börja med maten som idag blir spaghetti och köttfärssås. Mums!

/ Barn & familj /

Plaskat i badhuset

Idag vaknade lilltösen någon gång innan 7:00. Då var det dags för ett blöjbyte! Sen återgick vi till sängen där Hailey somnade om och sov till ca 8:30. Då tog vi morgon!

Vid 10:00 mötte vi upp Malin och Milthon utanför badhuset. Där var vi i lite mindre än två timmar. Barnen tyckte att det var hur roligt som helst! Hailey var nog en fisk i sitt tidigare liv. Så mycket som hon älskar att vara i vattnet!
När vi hade duschat och bytt om åkte vi hem till Malin där ungarna fick lunch och mammorna kaffe. Det smakade otroligt gott!

När vi kom hem tog jag tag i BERGET med ren tvätt och vek allting. Tre stora IKEA-kassar... Men skönt att få det gjort! Och ska vara ärlig så tycker jag att det är liiite roligt att göra det också.

När Markus kom hem åt vi middag som idag blev tacos! Det var längesen vi åt det, så det var verkligen så himla gott.

Klockan 18:00 mötte jag upp svägerskan för att ta en runda i spåret. Jag körde intervaller idag igen och det kändes helt okej. Jag längtar tills jag kan börja öka lite i längd och hastighet. Men än så länge så tror jag att det är bra för kroppen att få en mjukstart.

Direkt när jag klev innanför dörren efter löpturen dammsugade jag och torkade golven. Sen hoppade jag in i duschen och efter det blev det nattning av Hailey. När hon hade somnat städade jag toaletten och plockade ur diskmaskinen.
Markus kom hem för en stund sen efter att ha varit ute på en springtur med Robin. Härligt att dom har kommit igång också!

I och med min viktuppgång så har mina träningstoppar tyvärr blivit för tighta. Och så mycket självkänsla har jag inte att jag vill visa upp mina valkar. Därför beställde jag tre toppar från H&M idag. Det känns alltid lite motiverande att ta på sig nya träningskläder!

Imorgon kommer några av mammorna (+ barn) från föräldragruppen hit på besök. Det var så längesen vi sågs!