/ Barn & familj /

Ny vagn


Idag beställde vi en ny vagn. Vi (framförallt jag) har inte riktigt kunnat släppa Brio smile-vagnen som jag provkörde i somras. Jag ångrar mig så in i Norden att vi inte tog den på en gång! Det var ju min drömvagn! Men nu är den alltså på väg hem till oss. Vi kommer sälja vår nuvarande vagn (Silver cross pioneer), så om du är intresserad så är det bara att höra av dig!
Nu längtar jag tills vår nya vagn kommer...!
/ Outfits /

Mama-outfit


Det här har jag på mig idag (och alla andra dagar också). Lössittande byxor, amningstopp, strumpor och tofflor. Det blir inte roligare än såhär. Jag tycker att det är så skönt att gå omkring såhär hemma. I mjuka och sköna kläder!
Jag tänker hela tiden att det jag har på överkroppen ska vara lätt att amma i. Detta är viktigt även om när vi ska åka någonstans. Det ska vara så smidigt som möjligt!
/ Barn & familj /

Lunch med mamma


Idag jobbar mamma kväll, så då kom hon förbi innan hon började! Vi åt lunch, och självklart blev det en massa mys med Hailey. Mamma är verkligen helt förälskad i Hailey, och Hailey är det i henne. Det är min mammas första barnbarn, så jag förstår att hon älskar att vara mormor. Och hon kommer älska alla sina barnbarn!
Ikväll får vi fikabesök, så medans jag slängde ihop en kladdkaka, gungade min mamma lillskruttan i sin babysitter. Hon somnade efter några minuter! Gullungen!