/ Barn & familj /

En vecka har gått

Det var en vecka sen jag skrev någonting här. Fredagen spenderade jag och Hailey inomhus. Vid 10-tiden åkte jag på ett hemskt migränanfall som höll i sig mer eller mindre hela dagen.

Markus kom i alla fall hem tidigt och vi bestämde oss för att ta en tur ner på stan för att försöka hitta lite julklappar. Det var skönt med lite frisk luft!

På kvällen märkte vi att Hailey var lite hostig. Natten till lördag sov vi knappt någonting. Lillskrutt var sååå besvärad av hostan... det var lite otur med tanke på att klockan ringde 6:00 så att vi skulle hinna fixa oss inför turen med Eckerölinjen.

Julbord med Markus familj stod på schemat. Jag fick en tidig julklapp av Markus! Min favoritparfym som jag inte har haft nu på ett par år. Det passade bra med tanke på att min nuvarande parfym snart är slut. 

Efteråt samlades vi hemma hos svägerskan för att spela spel. Runt 22-tiden gick vi hemåt och då var vi trötta allihopa. Somnade fort gjorde vi och fick en natt med okej sömn.

Hailey har varit lite krasslig sen dess. Dock bara snorig och lite hostig. Annars så är hon pigg och har god aptit!
Såg idag att en sidotand har dykt upp också! Förkylning och tandsprickning brukar gå hand i hand.

I tisdags åkte jag till Frida för att fixa naglarna. Detta blir sista gången, sen får det bli en paus. Naglarna och plånboken får vila lite! Under tiden var Hailey hos min mamma och blev bortskämd.

Just nu har jag landat i soffan. Under tiden som Markus nattade Hailey skrev jag en inköpslista inför morgondagens storhandling. Vi har bestämt att vi ska försöka handla på fredagar istället för söndagar eller måndagar som vi har gjort tidigare. Då har det nämligen blivit så att vi har åkt och handlat "lite" på fredagen också.

Det blir ju lätt så att det slinker ner en hel del i korgen. Mycket onödigt dessutom! Vi vill hålla oss till EN handling per vecka.

Nu på eftermiddagen tog jag med Hailey för att hämta ut två paket. Då passade jag även på att köpa de sista julklapparna. Så otroligt skönt att det är färdigt! Nu har jag det roliga kvar; att slå in allting. Jag tänkte nog pyssla med det imorgon kväll när jag är ensam hemma, eftersom Markus ska på julbord med jobbet.