/ Barn & familj /

Att helgerna ska gå så fort

Då var det söndag kväll, igen. Vi tycker att vardagarna går fort, men det är ingenting mot hur fort helgerna går. Är det så här det ska vara nu när man har barn? Att tiden bara rusar iväg? Vips! Så har väl barnen tagit studenten... hehe...

I fredags kom Markus hem vid 13:30. Då åkte vi direkt för att veckohandla. Det var lite annorlunda att göra storhandlingen på en fredag, men det var skönt att få den gjord inför helgen.


När vi kom hem gjorde Markus i ordning sig och sen skjutsade jag ner honom och svägerskan till stan. Julbord med jobbet på Fjäderholmarna skulle dom roa sig med under kvällen.

Jag köpte en god (den ser inte så aptitlig ut på bilden kanske) sallad som jag åt när jag hade nattat Hailey. Hon somnade vid 18:15!
När jag hade ätit upp tog jag fram alla kassar med julklappar som skulle slås in. Sen satt jag där heeela kvällen och slötittade samtidigt på tv. Det var så himla mysigt. Extra skönt att Hailey sov bra hela kvällen också.
Vid 23-tiden satte jag igång en julfilm och strax efter tolvslaget kom Markus hem. Då gick vi och la oss!

Igår var det jakt för Markus del. Jag och Hailey busade och lekte tills han kom hem. Då åkte vi till mina föräldrar där vi fick middag och spelade spel tillsammans. Vi kom hem strax innan 20:00.


Idag har vi haft en hemmadag. Vi har storstädat (väldigt behövligt) och försökt underhålla Hailey i mellanåt. Hon har massvis med tänder på gång så det är liiite gnälligt ibland.
Till middag idag gjorde jag en supergod tacopaj! Den gick hem både hos pappan och barnet.

Just nu sover Hailey. Jag tittar på tv och Markus sitter vid datorn för att se om han kan hitta några julklappar till julklappsleken på julafton. Lite senare ska vi se på Gåsmamman och sista delen av Midnattssol!