/ 2012 /

Några nya saker...Igår (torsdag) var jag och Eva till Big Lot's. En Ö&B-liknande affär med mycket smått och gott. Jag hittade bland annat några Twilightböcker för 3 dollar styck. Hittade även några andra "roman-böcker" för 1 dollar styck! Det är kul att fynda!


Idag (fredag) började Eva jobba 17:30, så då passade vi på att besöka en urgullig accessoarbutik som heter Charming Charlie. Som vanligt när jag går in i en butik, kommer jag ut med en stor kasse!
Det fanns så mycket fina saker, och allt var färgkordinerat. Blått för sig, rött för sig, svart för sig osv. Jag hittade väldigt mycket grejer i deras reahörna. Jag har köpt så mycket smycken att det räcker hela livet! Men jag måste nog hit en gång till innan jag åker hem!

Detta köpte jag på Charming Charlie:
2 st handväskor (á 35 dollar & á 20 dollar)
4 st skärp (5 dollar/st)
1 plånbok (10 dollar)
1 diadem (5 dollar)
3 st armklockor (7 dollar/st)
8 st armband (4 dollar totalt)
9 st ringar (1-6 dollar/st)
2 st halsband & örhängenset (ca 6 dollar/st)
3 st halsband (5 dollar/st)
12 par örhängen (3-6 dollar/st)

Betalat: ca 1 600 kronor
Skulle fått betala i Sverige: ca 6 600 kronor
/ Outfits /

Getting ready


Om en liten stund ska vi åka till Melissa's skola för att se henne ta emot ett award. Det här fick bli dagens outfit! Toppen kommer från Forever21 och kjolen kommer från Burlington's. Halsbandet tror jag kommer från Kohl's (det är köpt här i USA i alla fall!).
/ 2012 /

Miss U


Jag trivs här i USA, det gör jag. Men vissa dagar finns det personer som jag saknar hemma i Sverige. En jobbarkompis att snacka lite skit med. En lillasyster att åka på en shoppningtur med. Eller en mamma och pappa att komma på middag hos.
Men om två veckor kommer min syster och en vän hit och hälsar på. De stannar i en hel vecka och då ska vi hitta på mcyket bus. Jag längtar som en tok!