/ 2011 /

Something to love


Faithfully - Somebody to love - Can't fight this feeling - Taking chances - Dancing with myself

Här ovan har jag bara nämnt ett fåtal låtar som får mig att...
...må bra när jag inte gör det.
...bli glad när jag är ledsen.
...vilja sjunga och dansa när jag helst av allt vill gråta.
...gråta bara för att jag ibland behöver det.
...tycka att livet är riktigt bra, när jag tycker det motsatta.

Har du någon låt som betyder något extra för dig. Den kan betyda både positiva och negativa saker. Men huvudsaken är att du vet vad den låten betyder för just dig. Den kanske kan hjälpa dig ur det där svåra eller bara göra dig på ett riktigt gott humör.
För två månader sedan upptäckte jag Glee. Jag har tittat på TV-serien och jag kunde inte undgå att älska den. Den serien har fått mig att skratta och gråta. Jag tror nog inte att någon annan serie har gjort mig så glad som denna.
Här har jag gjort en spellista i Spotify som jag dedikerar till Glee. Lyssna och känn efter vilken känsla du får när du lyssnar på låtarna.
/ 2011 /

My two thousand and ten

Jag tycker att föregående år gick såå fort. Jag hann knappt blinka innan det var dags för ett nytt år att stiga på. Jag var tvungen att kolla igenom mina inlägg för 2010 för att försöka minnas hur jag spenderade 2010. Jag har nu samlat allting i detta inlägg. Ibland kan det vara bra att gå tillbaka och komma ihåg allt det där bra och dåliga. På det sättet kan man kanske försöka göra det nya året ännu bättre!JANUARI
Det var då jag blev kär i Twilight-serien. Jag läste ut andra och tredje boken under denna månad. Jag satt ofta i soffan, med en brasa tänd och med en bok i handen. Jag påbörjade även mitt bokprojekt. Många av er vet säkert redan att jag vill bli författare och jag började faktiskt skriva på en bok.


FEBRUARI
Jag var på min första arbetsintervju och en vecka senare hade jag ett jobb som kassör på Willy:s.


MARS
Jag köpte mina första plagg sedan jag var i USA. Jag kom ju hem därifrån i november året innan. Det var faktiskt några som tyckte att det var konstigt att jag inte kom hem med några kassar längre eftersom jag är galen i shopping.
APRIL

Kvällarna spenderades med mamma framför teven då vi såg på Dr. Quinn. Jag och min syster fyllde år och hade en fest där vi bjöd in släkt och vänner. Jag fick en bil av mina föräldrar i tjugo-års present. I födelsedagspresent till min syster gav jag henne biljetter till Grease - Den svenska versionen som gick på Göta Lejon och som vi gick på samma månad.


MAJ

Jag, min kusin och hennes kompis kidnappade min lillasyster eftersom hon hade fyllt 18 år. Så vi tog med henne på krogen!JUNI

Jag och min vän Sandra tar en välbehövlig semester och drar till Kreta i en vecka. Vi äter god mat, solar, badar och bara njuter av ledigheten. Jag, min syster och en vän gick på Twilight movie night som SF anordnade. De visade Twilight, New Moon och premiärvisade Eclipse under en och samma kväll! Jag och min syster tog med vår kusin till Kolmården där vi sov över i en natt.


JULI
Det blev en svettig utekväll med ett trevligt tjejgäng i Stockholms innerstad. Jag fick också en förfrågan om att bli kassaledare på Willy:s, vilket jag tackade ja till.AUGUSTI
Jag bestämde mig för att snygga till lite i mitt rum. Jag åkte till IKEA många gånger under hösten och jag blev riktigt nöjd med slutresultatet! Jag köpte också min drömdator, nämligen en iMac med en skärm på 27"!


SEPTEMBER
Jag tatuerade min på handleden. Jag blev riktigt nöjd med resultatet och är faktiskt lite sugen på en till...


OKTOBER

Jag var totalt oinspirerad till att blogga och tog en väldigt lång BLOGGPAUS.

NOVEMBER
Jag bloggade inte ett dugg!


DECEMBER

Jag kom tillbaka till bloggen, men inte fullt ut. Jag uppdaterade ett par gånger. Men främst av allt så njöt jag av julen!
/ 2011 /

Where do I go when there's no road?I never thought that it be easy
Cause we both so distance now
And the walls are closing in on us
And we're wondering how
No one has a solid answer
But just walking in the dark
And you can see the look on my face
It just tells me apart

Det finns så mycket jag vill säga, och på något sätt kan jag inte kan säga allting. Det är något inom mig som säger "stop" och jag vet inte vad det är.
Det jag kan berätta och vad jag vet är att mitt år började i tårar. Vet inte riktigt hur det hände, det bara blev så. Allting skulle ju bli så bra...
Det var när jag satte mig i bilen på nyårsdagen som allting bara brast. Jag kunde inte hejda de små tårarna som letade sig fram och till slut kanade ner för mina kinder.
Jag var tvungen att försöka samla mig eftersom det var interventering på jobbet en kort stund senare.
Med rödsprängda ögon satt jag där och räknade alla chokladaskar och godispåsar. Samtidigt pågick det en inre konversation i mitt huvud. "Vad var det som hände egentligen?".
Idag, fyra dagar senare, vet jag fortfarande inte svaret på den frågan. Med det jag vet är att det är över. Allting som  en gång var någonting är numera ingenting...