/ 2010 /

I'm alive


Ordet Believe sitter just nu på min handled och där kommer den sitta för resten av mitt liv. Platsen och ordet är genomtänkt in i minsta detalj och har en speciell innebörd för mig själv. I hope you like it!

Anything is possible if you just believe.
/ Shopping /

Förhandsbokningar!


Gissa vad jag gjorde förra veckan? Jag förhandsbokade en massa roligt från CDON! Allt detta kommer komma hem till mig under hösten: The last song, Dr Quinn säsong 6, Dear John, Sex and the city 2 och One tree hill säsong 7. Filmen Starstruck fick jag hem för någon dag sedan.
Har du förhandsbokat något?
/ 2010 /

A good day!


Fotad med Canon EOS 450d

Idag har jag och mamma besökt Täby Centrum för att se om det fanns något att fynda. Och självklart gjorde det det! Jag kom hem med en hel drös med kassar som har ett totalt värde av ett fyrsiffrigt belopp (som jag tänker hålla för mig själv). Jag är grymt nöjd i alla fall!
Till det här inlägget bjuder jag på en bild på min söta kusin som jag fotade för några veckor sedan. Min faster (alltså hennes mamma) ville bli fotograferad av mig och då ville såklart kusinen också bli det! Jag fick en rejäl bunt med fina bilder!
Hur många gånger i månaden brukar du shoppa?