/ 2010 /

Eurovision song contest 2010
Tom Dice - Me and my guitar. Så fort han började sjunga fick jag rysningar längs ryggraden som fortsatte upp i hårbotten. Hans röst alltså... Jag smälte! Jag hoppades att han skulle vinna och ringde därför två gånger och röstade på honom. Han slutade på 6:e plats.


Jon Lilygreen and the Islanders - Life looks better in spring. Det här är en låt som också åkte rakt in i hjärtat på mig. Hans röst känns så säker och trygg genom hela låten. När det är så är det bara att luta sig tillbaka och njuta, och det var exakt det jag gjorde!

Petr Nalitch - Lost and forgotten. För mig var det här en sån där låt där man tar sig en kisspaus, hämtar mer dricka från köket eller börjar knappa på mobilen. Alltså så tråkig att man gör något annat istället för att titta på framträdandet. DÅ är den inte bra...Daniel Diges - Algo Pequenito. Han har en grym sångröst, men vad är det med låten? Jag förstår inte vad cirkusartisterna som är med på scenen har med låten att göra (antagligen något med låttexten kanske?). Det mest tråkiga var mannen som kom upp på scenen och distraherade hans framträdande. Men han ska ha en stor eloge till att inte bli berörd av vad som hände. Han bara körde på! Det är så tråkigt när folk ska hålla på och förstöra för andra.

Såg du på Eurovision song contest igår?
/ 2010 /

Lucky me


Idag har jag jobbat (11:00-19:00) och när jag hade slutat tänkte jag att jag skulle vara snäll mot mamma och pappa och storhandla. Så det gjorde jag. Jag hade även en check på 10 % så det blev lite billigare också. Är det bara jag som tycker att det är kul att storhandla? Haha! Jag tycker att det är skitkul!


Jag passade även på att köpa ett lottpaket (4 st trisslotter + 2 st tialotter) för 100 kronor. När jag kom hem skrapade jag dem innan jag åt middag. Och jag vann, till min förvånelse, 100 kronor. Det har typ aldrig hänt förut. Så det var riktigt skoj!
Tycker du att det är kul att storhandla (mat)?
/ Shopping /

Nyinköpt bikini


Jag har länge letat efter en perfekt bikini som jag känner mig bekväm i, som är snygg och som passar min kropp. Jag är väldigt kräsen, så jag blev väldigt glad när jag hittade en svart underdel och en ljusblå överdel på Lindex idag. 129 kronor per del fick jag betala och det var det nog värt. Trots allt så har jag letat länge efter en bikini som jag verkligen vill ha, och nu när jag hittade den kunde jag ju inte besluta mig för att INTE köpa den. Jag kan i alla fall pusta ut nu. Jag har en bikini för 2010!
Har du hittat en bikini?