/ 2010 /

I'm not well or fine. I'm OK!

Justin Bieber

 

Imorse vaknade jag och var inte den piggaste flickan i stan. Jag hade ont i halsen och nacken. Jag tog i alla fall en dusch, stoppade i mig några tabletter och begav mig till jobbet. När jag slutade gick jag till mammas jobb för att hjälpa henne att handla. Båda två var sjuka så vi bestämde att vi skulle köpa med oss en liten bit smörgåstårta hem  och äta till middag (eftersom vi inte orkade laga någon mat). Sagt och gjort!

När vi kom hem la vi oss i soffan med en varsin bit smörgåstårta och såg på Dr. Quinn. Där har vi legat hela kvällen. Jag fick även ett roligt paket med posten idag. Paketet innehöll Dr. Quinn säsong 4 och Justin Bibers senaste skiva. Nu är jag lite glad i alla fall!

Imorgon blir det jobb igen... 09:00 - 16:30

Vad ska du ha för dig imorgon?

/

Testing my "skills"


För någon dag sedan gjorde jag ett test på Expressens hemsida. Testet handlade om Twilight och jag tyckte att det kunde vara kul att testa hur "Twilight-kunnig" jag är. Så jag svarade på alla sjutton frågor som testet innehöll och när jag var färdig klickade jag på knappen för att se mitt resultat. Jag hade 17 rätt av 17 möjliga. Är jag en Twilight-nörd eller? Haha, tror det!
Vad tycker du om Twilight-sagan?
/ 2010 /

Hon & Jag


I lördags var Sandra hemma hos mig. Vi såg på snyftfilmen "A walk to remember", drack och åt gott, spelade TP (med lillasyster, moster och mamma) och låg och pratade sent in på småtimmarna. Strax efter 04:00 sa vi god natt och jag tror att vi båda slocknade ganska fort.

Vi umgås alltför sällan nu för tiden, du och jag. Från att ha varit tillsammans varenda dag under tre års tid, till att knappt ses alls. Men när vi ses, så förstår man (i alla fall jag) hur mycket jag saknar att vara med dig. Våra samtal, skrattattacker och galna upptåg. Vi får inte glida isär. Vi måste hålla ihop. Hur mycket vi än har att göra, så måste vi hitta tid att spendera med varandra. Jag tror att vi behöver det.
Jag tycker om dig min vän...