/

Klockan 18:00...


...sitter jag i en biosalong i Stockholm tillsammans med Anna och Angelica och kollar Twilight-filmerna. De kommer först visa Twilight, sedan New Moon och klockan 23:59 kommer Eclipse att premiärvisas. Jag längtar som en tok! Tänk att få vara bland de första som får se Eclipse... Spännande ska det bli att se hur de tolkar boken!
Ska du se Eclipse?
/ Shopping /

Idag unnade jag mig själv lite saker....

Åhh vad jag älskar att tjäna egna pengar. Då kan man köpa precis vad man vill! Idag tog jag en shoppingrunda innan jag började jobba och jag fick med mig de saker ni ser på bilderna (+ lite annat). Jag kanske handlade för 800 kronor, och det var väl ganska bra gjort? Jag är en hejjare på att fynda ska ni veta!
Hur ofta brukar du shoppa?
/ 2010 /

En äkta söndag


Fotad med Canon EOS 450d

Den här dagen har varit riktigt skön. Jag vaknade runt 10:30 och då klev jag upp och käkade lite frukost. Efter det satte jag mig på altanen och läste en stund (ur boken "EgoWoman" av Carolina Gynning). Runt 13:00 var det midsommarmiddag hos farmor och farfar och där var vi i fyra och en halv timme innan vi begav oss hemmåt. Just nu sitter jag i sängen och funderar på hur jag ska spendera resten av kvällen. Kanske det blir ett Sex and the city-maraton? Det låter bra tycker jag!
Vad ska du göra ikväll?