/ 2010 /

Memories of my younger daysMinns ni My little pony? Det fanns små och stora "My little pony-hästar", filmer, tv-serier, böcker, målarböcker, klistermärken och mycket annat med dessa små figurer. Jag och min lillasyster fullkomligt älskade dessa hästar! Vi kunde titta på teven eller lyssna på sagor om dom hela dagarna! Vi hade säkert hundratals leksakshästar och vi visste precis vad dom hette. Paradise, Gingerbread, Sundance....
Häromdagen när jag höll på att fixa i mitt rum tänkte jag att jag skulle sätta på något att lyssna på. Och då hittar jag en kassettband som redan sitter i stereon. Jag klickar på play och ur högtalarna hörs en berättarröst. Det var min och Angelica's favoritsaga när vi var små, nämligen "My little pony - Picnik på paradisgården"! Jag lyssnade faktiskt på den under tiden som jag städade och det kändes som att jag hörde den igår. Jag mindes till om med låten som dom sjunger på bandet! Och självklart minns jag (och säkert många andra) vad dom säger i slutet av varje kassettsaga: Om du vänder på kassetten kan du höra hela berättelsen en gång till, och du behöver inte spola tillbaka bandet!
Tyckte du om My little pony när du var yngre?
#1 / / Twilight Blogg:

Sv: Ja. :)Självklart kollade jag på My little pony när jag var yngre. ;)

#2 / / Melina:

my little pony var min absoluta favvo :D hade film o allt :D

#3 / / Jennifer:

Åh jag var helt förälskad i de där små hästarna =)! Satt som fastklistrad när mamma satte på de där filmerna =P.

#4 / / Hanna:

sv: Tack, jag håller med om att hon är söt ;)

Ha det bra!

#5 / / ERICAPERZZON:

Min kompis gillade det mer och hade hur många sånna hästar som helst som vi lekte med så visst gillade jag det;P/E

#6 / / j u l i a:

sv: åh tack så mkt .D

#7 / / Linnea:

Va duktig du e på att fotografera och designa! :) Hur får man länkar i bloggen med "dropdown" snällt om du kanske kunde hjälpa mig med det eller förklara.HA det bra!

#8 / / Angela:

gör dudå?

#9 / / Sofia:

sv: tack :)jag tittade nog aldrig på my little pony när jag var liten faktiskt, men jag fick en liten sån häst en gång, och har någon målarbok med de sen jag var liten :P

#10 / / Anonym:

oh jag älskade de när jag var liten!!!

#11 / / hejannw:

tack :)

#12 / / Dragana:

Jag visste inte ens vad little pony var när jag var liten. Power Rangers och Ninja Turtels var min grej! Hehe. :P(Svar: Var du en av de lyckliga som faktiskt vann någon på Twilight kvällen?)

#13 / / ♫♪ Sandra T:

klart jag kollade på my little pony :D

#14 / / Elena:

Jaa! My little pony. <3

#15 / / Sara ♥:

Haha, jag har kvar en film med dom :)

#16 / / Sandra:

haha :p

#17 / / rebecca:

svar: Hahah jag känner igen det. Det är svårt att gå in på cdon utan att klicka hem någonting. Du hade klickat hem en hel del! Vad roligt :DÅh spännande! Det är skitkul att vara kassaledare! Blev själv det för fyra veckor sedan. Så mina främsta arbetsuppgifter är kassastyrare (som det heter på coop då) och kundtjänst! Jag njuter av varje sekund! Så grymt roligt!!Vad ska du göra under din semester nu då? :) Något roligt inplanerat?Nej men vad tråkigt :( Men förstår dig, under sommaren blir det lätt att man hittar på annat. Jag hoppas verkligen du kommer igång med din bok snart, jag tror på dig :)Med mig är det mindre bra just nu.. Har gått och blivit mega förkyld och annat skit. Fått sjukanmäla mig i två dagar nu från jobbet och jag börjar få panik. KAOS är mellannamnet på det som händer på jobbet just nu.. Men men, hur är det med dig?Puss o kram!

#18 / / moa:

Nu är jag hemma från norrbotten efter tio dagar. det var grymt där. Vad tycker du om min stora bildbomb? =D

#19 / / LIENE:

sv: Jag tycker den är jättegod:)

#20 / / Linnea :>:

haha, det tittade jag på ibland :p

#21 / / E M E L I E- photographs:

SV: tack så jätte mycket :)

#22 / / Anonym:

nu är man tillbaka, och bloggen är igång igen så srry för ett segt kommentarsvar grej haha :) men hur har din sommar varit?:)

#23 / / jennie:

åååååh vad jag vill vara liten igen!

#24 / / Sofia&Isabella:

sv: hihih tack så mycket! :DÅh, my little ponny gillade det när vi va små :)