/ 2010 /

Memories of my younger daysMinns ni My little pony? Det fanns små och stora "My little pony-hästar", filmer, tv-serier, böcker, målarböcker, klistermärken och mycket annat med dessa små figurer. Jag och min lillasyster fullkomligt älskade dessa hästar! Vi kunde titta på teven eller lyssna på sagor om dom hela dagarna! Vi hade säkert hundratals leksakshästar och vi visste precis vad dom hette. Paradise, Gingerbread, Sundance....
Häromdagen när jag höll på att fixa i mitt rum tänkte jag att jag skulle sätta på något att lyssna på. Och då hittar jag en kassettband som redan sitter i stereon. Jag klickar på play och ur högtalarna hörs en berättarröst. Det var min och Angelica's favoritsaga när vi var små, nämligen "My little pony - Picnik på paradisgården"! Jag lyssnade faktiskt på den under tiden som jag städade och det kändes som att jag hörde den igår. Jag mindes till om med låten som dom sjunger på bandet! Och självklart minns jag (och säkert många andra) vad dom säger i slutet av varje kassettsaga: Om du vänder på kassetten kan du höra hela berättelsen en gång till, och du behöver inte spola tillbaka bandet!
Tyckte du om My little pony när du var yngre?
/ 2010 /

Movie-night


Kollage gjort av mig i Photoshop

Igår kväll strax efter klockan 21:00 satte jag mig i bilen och for in till Norrtälje. Jag skulle nämligen tillbringa några timmar tillsammans med en arbetskamrat och se på film. Den första filmen vi såg var en som jag hade med mig. Den hette "The children" (se bildkollage ovan). Ska jag vara ärlig så var det inte mycket att se. Den var mest rörig, men samtidigt lite creepy. När vi hade sett den tittade vi på "The losers" som inte var min filmsmak. Den var riktigt kass om jag får säga det själv! När klockan var runt 01:00 begav jag mig hemmåt igen.
Den här fredagskvällen kommer jag få spendera helt själv. Alla andra har redan gjort planer. Men har jag köpt nachos och ostdipp som jag ska smaska på framför teven.
Hur ska du spendera din fredagskväll?
/ 2010 /

Härlig dag under tak


Guess what? Idag har det regnat hela dagen! Jag klev upp runt 11-tiden och åt frukost. Sedan bestämde jag mig för att fixa mitt rum, så jag möblerade om. Det blev riktigt bra! Det var lite jobbigt att behöva flytta alla tunga möbler helt själv, men jag klarade det i alla fall! När jag var klar pustade jag ut i soffan. Jag kokade lite nudlar och tittade på filmen "Hannah Montana - The movie". Jag trodde att det skulle bli filmys i Norrtälje idag, men icke!
Har det regnat hos dig idag?