/ Mitt skrivande /

Min bok, vecka 2 & 3

Bild gjord i Photoshop av mig

Om vecka 2 & 3
Det har inte gått så bra för mig under dessa två veckor. Eller jag vet inte direkt vad jag ska jämföra mig med. Jag har ju inte skrivit en bok förut. Men jag kan ju säga att jag inte har skrivit många sidor. Jag skulle kunna skriva mycket mer än vad jag har gjort!
Tyvärr så blev jag ju datorlös i en vecka så då försvann det ju en massa skrivartid. Men istället skrev jag ner idéer och liknande i mitt kollegieblock som jag har. Så nu är det bara att sätta sig ner i lugn och ro och ta idéerna och göra om dem till olika kapitel.

Antal skrivna sidor dessa veckor
3 sidor

Mål för nästa vecka
Jag ska ta vara på de tider som jag har schemalagt för mitt skrivande. Även om jag inte är sugen på att skriva just då, kan jag göra andra saker som har med boken att göra. T ex: textredigering.

Ett stort tack till...
... mina söta och underbara läsare! Jag vill passa på att tacka er för det stöd och uppmuntrade ord som ni ger mig. Jag blir så motiverad varje gång jag läser meningen "Jag kommer vara den första som köper din bok!". Det är så underbart att ni tror på mig och verkar vilja att jag ska lyckas.
Tack!Skulle ni vara intresserade av att läsa ett litet utdrag ur min bok?

/ 2010 /

I want summer

Fotad med Nikon Coolpix P80

 

Är det någon mer än jag som längtar efter sommaren? Nu har det varit vinter tillräckligt länge tycker jag! Nu kan solen och värmen komma tillbaka.

Eller vad tycker du?

/ Bilder /

A few pictures
Ingen av er har väl kunnat undgå att jag har blivit ett stort fan av hela Twilight-sagan? Därför tänkte jag bjuda er som också tycker om Twilight-sagan, på några bilder från New Moon (den senaste filmen). Jag längtar tills nästa vecka då jag får mitt paket från CDON med en massa Twilight-saker!
Tycker du om Twilight-sagan?