/

Från sötnos till heting

Ni ser väl vem detta är? Det är ju Taylor som spelar Jacob i filmerna Twilight och New Moon. Hur söt var inte han för några år sedan? Jo, hur söt som helst ju! Tänk så vuxen och snygg han har blivit. Att han har bar överkropp nästan 99 % av New Moon gör han ju inte fulare... hehe...

Visst var han söt?

/ 2010 /

Hollow

Tack Peter för ett underbart framträdande. Detta var bland det bästa jag har hört på länge. Nu vet i alla fall jag vem jag vill ska vinna och representera Sverige i Eurovision Song Contest. En underbar låt av en underbar artist. Peter är och kommer alltid vara min favorit bland svenska manliga artister.

Nu väntas Globen. Sedan en biljett till Norge, tack.

Vem tycker du var bäst ikväll?

/

Melodifestivalen 2010, deltävling 4


Det börjar dra ihop sig för den sista deltävlingen av årets Melodifestival. Jag har som vanligt smyglyssnat på kvällens bidrag (de släpptes ju redan i början av veckan) och jag gillar faktiskt många av låtarna. Peter Jöback är ju en stor favorit hos mig och jag tror att hans framträdande kan bli riktigt mäktigt. Pernilla Wahlgrens låt är också riktigt bra. Jag har även fastnat för Lovestoned, Neo, Sibel och Noll Disciplin. De bidrag som jag inte gillar är Anna Bergendahl och Py Bäckman. Men smaken är som baken, delad!

SÅHÄR TROR JAG ATT DET GÅR IKVÄLL:
De två som går vidare till finalen i Globen är:
Peter Jöback & Pernilla Wahlgren

De två som går vidare till Andra chansen är:
Lovestoned & SibelHur tror du att det går ikväll?