/ 2010 /

En bra början, och ett dåligt slut...


Idag har jag varit kassaledare så jag började klockan 06:30 och fick gå hem 16:00. Allting gick riktigt bra på morgonen. Det var inte alls mycket som krånglade och det flöt på väldigt bra under hela dagen. Jag hann med allting jag skulle utan att behöva stressa! Men tyvärr så fick jag världens migrän en timme innan jag skulle gå hem. Det resulterade i att det kändes som att tiden stod stilla och att klockan ALDRIG kunde ticka sig fram till 16:00.
När jag äntligen fick stämpla ut och skulle gå upp för trappan mot omklädningsrummet möttes jag av en trevlig överraskning. I helgen var det en tävling bland de anställda där den som sålde mest trisslotter skulle vinna något pris. Och jag vann! Då blev jag på lite bättre humör i alla fall. Får väl se vad jag får för något pris... Jag är bara glad att jag lyckades sälja så många lotter!
Har du ofta migrän?
/ 2010 /

The love song


Var inte rädd, jag går bredvid dig. Kom ta min hand, jag håller i dig. Här i min famn, kan du våga tro. Sänk dina murar, jag ger dig ro.
För att jag älskar dig, så som du är. Och jag vill ge dig allting jag har. Låt mig få bära dig, när du är svag. För du betyder allting för mig. Var inte rädd...
-Sarah Dawn Finer - Kärleksvisan
/ 2010 /

Something has happened...


Riktigt usel uppdatering den här veckan. Jag har verkligen inte haft något lust att skriva. Jag har i alla fall inte varit sysslolös under dessa bloggfria dagar:

ONSDAG
Det var dags att få in några tusenlappar på kontot (alltså löning!) och även dags att börja spendera några hundralappar. Jag och Sandra bestämde att vi skulle träffas, och det gjorde vi! Vi gick på stan, åt god lunch och snackade en massa skit. Underbart! Jag har saknat den tjejen...
Det var även den här dagen jag bestämde mig för att prata med kollegorna på jobbet om mitt kassaledarjobb. Jag har funderat i flera dagar, och berättade i onsdags att jag har bestämt mig för att avsäga mig kassaledarpositionen och bara sitta i kassan i fortsättningen. De förstod vad jag menade när jag förklarade hur det låg till (thank God!). Jag har dock några kassaledarpass innan jag är helt fri från det!

TORSDAG
Jag klev upp runt halv elva på morgonen. Jag gjorde i ordning frukost och såg på några avsnitt av Sex and the city medan jag åt den. Runt 13-tiden blev jag riktigt shoppingsugen så jag skyndade mig in i dushen och började fixa mig. Klockan 14:00 satt jag på bussen mot Norrtälje. Jag handlade inte så mycket, men fick med mig två toppar och lite annat smått och gott. På kvällen pratade jag och Angelica med en kille som eventuellt ska tatuera oss (!). Jag ska göra en liten och Angelica en lite större. Jag vet PRECIS vad jag ska göra för tatuering, men det håller jag hemligt än så länge...

FREDAG
Jag jobbade 10:45-18:00 så jag gjorde inte så värst mycket. När jag kom hem åt jag en god middag (tacos) tillsammans med familjen. Under kvällen tittade jag och mamma på två filmer som var riktigt bra. Den första var "Allt för min syster" som vi grät igenom, och sen för att få skratta lite såg vi på "En natt på museet 2". Riktigt mysigt!Vad ska du ha för dig ikväll?