/ 2010 /

Idag är gårdagens imorgon


Fotad med Nikon coolpix P80

3 saker som gör mig lite irriterad:

1. Att internet är så jäkla segt. Det är faktiskt en av anledningarna till att det blir färre uppdateringar på bloggen och att jag inte svarar på kommentarer. And that really sucks!

2. Att jag aldrig kan ta tag i mig själv. Dåliga bortförklaringar kommer titta som tätt upp i min skalle...

3. Att jag inte har en cykel. Tänk så skönt att ta en cykeltur ner till affären, istället för att ta en promenad (som jag tycker är riktigt tråkigt utan sällskap) eller ta bilen. Men vid nästa löning funderar jag på att införskaffa mig en riktigt fin damcykel.

...och 2 saker som gör mig glad:

1. Att det förmodligen blir en utekväll på lördag tillsammans med Sandra och eventuellt några till. Det var ett tag sen sist och vem tycker inte om umgås med de man tycker mest om?

2. När kunder berömmer en för sitt arbete, trots att man bara är kassör. Det är lika uppiggande varje gång man får höra något positivt. Det är faktiskt inte ofta det händer!Vad gör dig irriterad och glad just nu?
/

Vad har hänt sen sist?


Linnen från Forever21

Det var några dagar sedan jag skrev ett inlägg här på bloggen. Så blir det när lusten försvinner och man inte har tid. Igår fyllde min lillasyster 18 år så vi firade henne. Jag tror att hon blev riktigt nöjd med sina presenter!
Jag ska snart åka iväg till jobbet för att jobba några timmar. Appropå jobb. Idag fick jag min första lön som innehöll ett belopp på över 10 000 kronor. Det är först när man ser hur mycket man har tjänat under månaden som gått som man inser att man får lön för slitet. Så jag är riktigt glad!
Trivs du på ditt jobb/din skola?
/ 2010 /

Uppe med tuppenBilly Gilman - Oklahoma

 

Idag steg jag upp klockan 05:00, så jag har varit vaken ett tag nu. Jag dushade för en stund sedan och ska snart börja fixa mig. Det var längsen jag gick upp såhär tidigt på en lördag. Men vänta bara... nästa lördag får jag väl gå upp 03:30 om jag ska hinna till jobbet. Då börjar jag nämligen 05:00, så det gäller att vara pigg!

Vilken tid brukar du gå upp på lördagar?