/ 2009 /

Melissa's birthday

Ursäkta den väldigt dåliga uppdateringen, men jag har haft fullt upp! Jag tänkte lägga upp lite bilder från det lilla kalset vi hade för Melissa i onsdags. Hon fyllde år i tisdags men det passade bättre att fira henne under onsdagen. Hon fyllde 7 år!

 

Snacka om att hon blev glad när hon såg vad jag och Eva hade ordnat till henne. Allt blev jättebra!

 

Såhär såg dekoreringen ut. Till middag blev det mat från McDonalds. Riktigt mumsigt!

 

Efter maten var det dags att äta tårta. Här sitter Melissa och håller om sin söta och goda tårta!

 

Här är en närbild på hur tårtan såg ut. Den var så fint dekorerad. Ganska enkel, men den passade så bra med allt annat som vi hade köpt så vi valde den. Riktigt god också!

 

Sedan var det dags för Melissa att öppna sina presenter. Det var så mycket. Hon fick bland annat en Hannah Montana bok, pengar (av mig), godis, skol-set med mera.

Det blev en lyckad dag!

/ 2009 /

Min favorit genom youtube

 

Tyvärr så kan jag inte vara hemma i Sverige och se på årets IDOL, men jag har genom tidningar och youtube hittat en favorit. Erik grönwall var med 2007 och då var han också en stor favorit, och han är lika bra nu (dock bättre!). Jag är helt förälskad i hans röst!


Vilken är din favorit i årets idol? Skicka en länk från youtube i en kommentar så jag också får höra!

/ 2009 /

Pizza + shopping

Stor pizza vah? Häromdagen köpte Eva (mamman hos den familj som jag bor hos) med sig två stora pizzor med sig  hem efter jobbet. Dem är mycket tjockare än svenska pizzor, men dem är riktigt goda!

Igår blev det lite små-pryl-shopping. Vi besökte två av mina favoritbutiker "5 below" (säljer saker för endast 5 dollar och neråt) och "Dollar tree" (säljer saker för endast 1 dollar eller mindre). Jag köpte ett fotoalbum, två skrivböcker, lite sött Twilightgods, en nyckelring + en julklapp till min lillasyster och en julklapp till min kusin.

Vad är det senaste prylen du har köpt?