/ 2009 /

Minuter nära döden

Några minuter...
är troligen så länge som du hade klarat av innan du skulle ge upp och låta hundarna slutföra det som de hade påbörjat.

I förrgår blev en av våra katter attackerad av två hundar när han var ute på sin dagliga skogstur. Ägaren syntes inte till, så hundarna var helt ensamma, obevakade.
Två brutna revben och flera bitsår senare har han i alla fall fått kommit hem, men han behöver 24 timmars uppsyn. Tänk på vad som kan hända när ni släpper era hundar lösa. Lämna dem ALDRIG obevakade! Detta är oacceptabelt. Man ska väl inte behöva vara rädd för att släppa ut sina katter på grund av att några hundar är på vift?
Tycker du att man ska få ha hundar lösa, helt obevakade?
/ 2009 /

Tiden går så fort...

Jag har snart befunnit mig i USA i två månader och om bara fem veckor är jag hemma igen. Det är helt sjukt att tiden går så fort, speciellt nu på den senaste tiden.

När jag kommer hem väntar ett släktparty och den underbara julen. Så även om jag kommer sakna USA, så kommer jag ha något att se fram emot när jag väl landar på Arlanda flygplats.

Hur har ni det i Sverige?

 

/ Shopping /

Jag har gjort fynd på H&M

H&M har en jättestor REA just nu här i USA, och igår besökte vi en av butikerna för att se om vi hittade något. Och självklart så hittade jag massor med plagg! Dessa tre kjolar bland annat.

En blus och en klänning hittade jag också.


En söt hoodie köpte jag också. Såhär ser den ut framifrån.Och såhär ser den ut bakifrån.

Vilket plagg gillar du bäst?