/

Snart ska jag åka iväg

Vackra Emma får stå för en dagens bild

Snart kommer farfar hit och hämtar mig, Micha och Angelica. Då ska vi åka till vårt sommarställe och där ska vi tillbringa resten av kvällen och natten. Vi ska nämligen fiska kräftor ikväll. Vi använder oss av håvar som vi lägger ut nära land med bete i. Sen drar man upp håven och förhoppningsvis så ligger det några kräftor där! Vi lägger självklart ut burar också, men det roligaste är faktiskt att håva.

Mamma och pappa kommer upp senare med maten. Vi har köpt grillad kyckling, potatissallad, läsk, snacks, ljus och en massa annat nödvändigt som kommer att behövas! Det kommer bli riktigt roligt! Jag tänkte ta med mig min kamera och försöka fota lite. Så ni kanske får se lite bilder när jag kommer hem i natt eller under morgondagen.
Har du fiskat kräftor någon gång?
/

En total makeover väntar


Klockan råkade visst bli lite mycket (idag igen!). Men det är som jag skrev i något inlägg för ett tag sedan; jag får bättre inspiration under kvällarna och nätterna. Därför har jag kunnat jobba med många designer den här veckan. Jag har nog gjort fyra-fem stycken! Den här natten har jag ägnat min tid åt att göra en design åt mig själv. Jag började bli less på min nuvarande så jag tyckte att det var dags för en ny. Jag tycker att den nya designen blir sååå fin! Den är helt olik den som jag har just nu, men jag har dock kvar det rosa. Imorgon kommer jag nog byta i alla fall. Jag har lite kvar att fixa till innan den är helt klar!
Tycker du om den bloggdesign som du har just nu?
/

Dagens vill ha!


Hur underbar är inte denna kjol? Jag hade gärna velat ha den i båda färgerna! Jag funderar på att köpa den svarta, men jag tycker att jag har köpt så mycket på sistone så jag kanske avvaktar ett tag.
Vilken färg hade du velat ha?