/

Melodifestivalen delfinal 4Ikväll är det alltså dags för den fjärde och den sista deltävlingen innan vi har åtta klara bidrag till finalen som kommer äga rum i Globen (sen är det ju såklart andra chansen och den internationella juryns val innan finalen).
Jag har som vanligt lyssnat på kvällen bidrag (en minut från varje låt på SVT's hemsida) och ska jag vara ärlig så fanns det inte något bidrag som jag fastnade för. Det blir då också svårt att tippa vilka som kommer gå vidare, men jag försöker göra det ändå!

Såhär tror jag att det går ikväll:
Final: Agnes och Sarah Dawn Finer
Andra chansen: Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng och Star Pilots
Det internationella valet: Next 3 (eventuellt Sarah Dawn Finer)Hur tror du att det går ikväll?


/

Den mest spelade plattan hos mig just nuBeyoncés nya skiva är grym! Alla låtar är verkligen bra. Det finns liksom ingen som man inte tycker om. If I were a boy, Single ladies och Halo är några av mina favoriter från denna platta. Musiken, texterna, rösten, ja allting är perfekt. Det är bara att lyssna och njuta!
Vad tycker du om Beyoncé?
/ Shopping /

Det blev lite shopping idag


Äntligen har jag hittat ett par jeansleggins som jag känner mig bekväm i. Det blev ett par mörkblåa från H&M och som kostade 149 ;-.

Ett par pyjamasbyxor från Lindex fick komma med hem till mig eftersom att jag inte äger några sådana. Alla har gått sönder! 49 ;- fick jag betala för dessa svarta.

Den här kjolen har jag gått och velat köpt hela hösten/vintern men jag har känt att 349 ;- har varit för dyrt för min smak. Därför passade jag på att köpa den idag när den reades ut på Lindex för ENDAST 49 ;- (!). Tänk denna i vår med en blommig topp, bara ben och ett par höga klackar!


Det var extrapris på en ny mascara på Åhléns så eftersom att min nuvarande mascara var slut så passade jag på att köpa denna för 89 ;-.

Summa för allting: 336 kronor