/ 2009 /

Happy new year!


Snart kommer gästerna och jag vill passa på att önska er alla ett gott nytt år. Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig nyårsafton!
Hur kommer du fira in det nya året?
/ 2009 /

Good things take time


Jag känner mig inspirerad och kreativ. Därför tänkte jag lägga mig i sängen med min kära MacBook, musik i öronen och börja på en ny design till min blogg. Jag kan ju inte ha det här jul-temat hur länge som helst! Nej, snart är det nytt år och då ska det vara en ny design också!
Vad gör du när du känner dig kreativ?
/ 2009 /

Min jul 2009


Vi blev väckta av pappa klockan 08:00 på julaftons morgon och då fick vi öppna  de paket som låg under granen. Jag fick en Sony Ericsson Satio och ett skärm-rengörings-kit till den. Hur glad som helst! Sedan åt vi frukost och började fixa i ordning oss.


Dagens juloutfit fick bli en rödblommig blus från Lindex, en röd kjol som jag köpte i USA och strumpbyxor (även dem från USA).


Vi dukade och började laga maten och ställa ut den på uppställningsbordet för året julbord. Tiden bara flög förbi och snart var gästerna här!


När klockan blev 15:00 hade alla gäster kommit. Då  satt vi ner och pratade en stund, såg på Kalle Anka och fixade det sista med maten. Runt 15:30 började vi äta från det underbart goda julbordet!


I väntan på att tomten skulle komma och dela ut klappar sjöng vi kusiner lite singstar och försökte få tiden att gå. Vi åt lite risalamalta med smultron också. MUMS!


När klockan blev 18:00 kom han äntligen. Han delade ut de klappar han hade i sin säck och när han hade gått började vi dela ut de klappar som låg under granen.


Jag fick så många fina julklappar i år. Jag är verkligen jättenöjd med vad jag fick! Det kändes som om att jag inte fick något onödigt, utan bara nödvindiga saker som jag verkligen ville ha.
Av mamma och pappa fick jag: Sony Ericsson Satio, rengörings-kit, Minifotostudio, ljus, laptopkudde, högtalare till mobilen med mera.
Av farmor och farfar fick jag: presentkort på Jysk, pengar, dush-set, handduk med mera.
Av Angelica fick jag: body lotion, dush-gel, neccesär met ett spa-set och tre par trosor.
Av faster och Zahid fick jag: jacka och pengar.
Av Rune och Monica fick jag: pengar.
Av Stig och Ingrid fick jag: pengar.


Efter julklappsöppningen blev det fika. När klockan var runt 20:00 hade alla gäster åkt hem. En skum grej hände på kvällen när vi satt och tittade på TV. En okänd person iförd tomtedräkt knackade på vår altandörr och ville önska oss god jul. Han var inte nykter och vi har ingen aning om vem det var!
Men men... Det blev i alla fall en lyckad jul i år igen och nu får man vänta ett helt år innan denna underbara högtid kommer till oss igen.
Vad fick du i julklapp?