/ 2009 /

Jag åker till Washington imorgon!


Vid den här tiden imorgon är jag nog i Washington! Det är helt galet... Jag ska få åka till den plats som jag så länge har längtat efter. Jag kan knappt tro att detta är sant!
Jag passar på att säga till er läsare att jag inte vet hur mycket jag kommer kunna uppdatera under de tre månader som jag kommer vara där. Jag kommer ha med mig min dator och hoppas att internet fungerar hos den familj som jag ska bo hos!
Jag vet inte när jag kommer skriva nästa gång, men jag skriver så fort jag har stadgat mig! Ni kan inte ana hur glad jag är just nu.
Hej då så länge och ta hand om er!


Passa på att lägga till mig på bloglovin'!

Bloggkoll Bloggkoll Bloggkoll
/

Your mobile


Jag  tycker att min mobil (sony ericsson W919i) är helt okej. I början åkte den in och ut från verkstaden, men nu har den fungerat bra ett tag.
/ 2009 /

My hair


Sommaren 1998
Jag hade jättelångt hår och det var naturligt solblekt.

Sommaren 2005
Detta var i början av nian och mitt hår hade blivit mörkare med åren och det var fortfarande långt. Jag hade inte använt hårfärg ännu, utan det var naturligt mörkblont.

Hösten 2006
Det var dags att börja gymnasiet och jag kände att jag ville göra en liten förändring, så jag blekte mitt långa hår och blev platinablond!

Vinter 2006
Av någon konstig anledning så klippte jag av mitt hår så att topparna nuddade axlarna. Det är nog ett av de sämsta beslut jag har tagit. Har ångrat mig sedan dess. Tur att mitt hår växer fort!

Våren 2007
Jag var trött på det blonda och ville prova en förpackning med "färga först och slinga sen". Resultatet blev inte alls som jag hade tänkt mig. Det blev råttfärgat! Jag färgade tillbaka till det blonda ganska fort.

Sommaren 2008
Håret växte och jag var fortfarande platinablond.

Hösten 2008
Håret blev längre och längre och jag gillade längden väldigt mycket! Dock tyckte jag att det var otroligt tråkigt och krävande att färga min utväxt en gång i månaden...

Vintern 2008
Jag bestämde mig för att bli brunett! Det är jag än idag och jag trivs med det. Utväxten syns inte lika tydligt nu som förr och håret känns mycket fräschare än tidigare.


I vilken period tycker du att jag hade finast hår?