/ 2009 /

Mösspåtagning 2009Foto: Angelica Björk

Idag har det varit mösspåtagning för oss treor. Estet-programmet sjöng några sånger, två elever från medieprogrammet höll ett tal och sen till sist fick vi sätta på oss mössorna (se bilderna ovan). Därefter skreks det en hel del (!) och stämningen var på topp!

Nu har jag inte bloggat på ett bra tag. Jag säger inte att jag är tillbaka på heltid nu. Jag tänkte bara dela med mig av dagens glada stund och önska er en Trevlig valborg!
Hur ser dina planer ut för valborg?
/ 2009 /

I need a breakJag älskar verkligen att blogga, men jag tycker att det är jättejobbigt när skolan blir drabbad på grund av den. Därför tar jag från och med nu en paus så att jag får tid att i lugn och ro göra allting som ska göras. Jag vet inte hur länge jag kommer vara borta. Det ända jag vet är att jag är tokstressad just nu.
Jag hoppas att vi ses när jag kommer tillbaka och att ni inte försvinner. Det är faktiskt ni som gör det värt att blogga!
Ha det bra så länge!


-------------------------------------------------------------------
Vill du inte missa min come-back? Gå in här för att börja prenumerera på min blogg!
/

Jag har gjort lite designer

Ni får ursäkta den grymt dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Men jag har verkligen haft fullt upp och har inte varit så sugen på att blogga. Här här kan ni få se tre designer som jag gjorde i början av  denna vecka.

Min vän Elin ville ha en ny design som var lite mer vårig och fräsch än den hon redan hade.


Min lillasyster Angelica har precis skaffat sig en blogg och ville att jag skulle göra en design åt henne.


Ellinor mailade mig för ett tag sedan och ville att jag skulle göra hennes design. Det hon ville ha var ljusrosa och vita färger.

Vilken av dessa gillade du mest?