/

Gissa kändisen på bilden

Kan du se vilken kändis som döljer sig bakom bilden? Den person som ger mig det rätta svaret först av alla får en länkning här på bloggen under morgondagen. Så börja gissa!
UPDATE:
Elin gissade rätt först av alla! Den här kändisen var nog lite svårare att lista ut. Jag fick många bra gissnar som tex: Eva Longoria, Angelina Jolie eller Sophia Bush. Men inget av dem var det rätta svaret. Utan det korrekta svaret är givetvis High school musical-stjärnan Vanessa Anne Hudgens!
/ 2008 /

Jag är arg och väldigt besvikenJag trodde inte att jag kunde vara såhär arg som jag är just nu. Det känns som att jag skulle kunna kasta min bärbara dator in i väggen. 
Jag trodde verkligen att det var bra mellan oss, men så säger du något som gör att det praktiskt taget ryker i mina öron! Jag vill inte att det ska vara såhär, allt var ju så bra.
Hur mycket jag än försöker att tycka om dig, så gör du det svårare. Det är jobbigt och frustrerande att vi hela tiden ska behöva bygga upp en relation som hela tiden spricker. Är det verkligen så det ska vara?

I’m standing in the street
Crying out for you
No one sees me
Im tired of being sorry
/

Vem bar den bäst, Kate eller Kelly?


Kate eller Kelly?