/ Shopping /

Dagens shopping

Idag har jag, som jag skrev i det förra inlägget,  varit i Täby centrum med Elin och shoppat. Det här var de kläder jag hittade. Är faktiskt riktigt nöjd. Känns som att jag verkligen kommer använda allt! Annars brukar det bli att man bara köper för att det är så galet billigt, men så är det inte nu! 
Har ni köpt något på sistone?


Body 49 ;- (gina tricot) Kjol 149 ;- (H&M)       Linne 49 ;- (H&M) Kjol 64,50 ;- (åhléns)         Kjol 99 ;- (MQ)             Linne 49 ;- (gina tricot)
/ Outfits /

Dagens outfit

Igår när jag var på väg hem från Stockholm och skulle gå på bussen ringde min kompis Elin och frågade om jag ville följa med på en shoppingtur i Täby centrum imorgon (läs idag). Självklart ville jag det!
Här bjuder jag på den outfit jag hade på mig idag när vi strosade omkring i de butikerna  somTäby centrum har att erbjuda.Jag tänkte slänga upp lite bilder på det jag har handlat idag lite senare ikväll. Så håll utkik ;)
/ 2008 /

Idag på Gröna Lund

Idag har jag, lillasyster Angelica, Kalle (mitt ex) och hans kompis Freddie varit på Gröna Lund tillsammans. Det var hur roligt som helst. Det känns lite i halsen nu måste jag säga *host, host*. Man skrek ju en hel del.....  fast man kanske inte skrek av rädsla, utan av glädje och de energikickar man fick.

DAGENS PLUS
- Det vackra och fina vädret.
- Att det inte var så mycket folk, lagom mängd.
- Att "mitt gäng" tvingade med mig i Fritt fall Tilt.
- Den stora basketbollen jag och syster fick av Kalle (som han vann).
- Att alla är så förbaskat, härligt glada!

DAGENS MINUS
- Att min favoritattraktion Extreme var avstängd hela dagen.
- Att vissa av personalen var otrevliga (haft en lång dag kanske?).
- Att spökhuset inte är läskigt längre.